Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Stemactrice Chloe keert niet terug voor Life is Strange-prequel

Stormachtige ontwikkelingen.

Stemactrice Ashley Burch vertolkt niet opnieuw de rol van Chloe in de Life is Strange-prequel Before the Storm. Dat laat ze weten op Twitter. De reden is een staking van stemacteurs, waar Burch ook bij betrokken is.

Wie de stem van Chloe wel verzorgd, is momenteel nog niet bekend. De oorspronkelijke stemactrice heeft diegene wel geholpen bij de opnames van Before the Storm, maar heeft zelf niets ingesproken.

Chloe Price speelde al een belangrijke rol in Life is Strange, maar krijgt de hoofdrol in de driedelige prequel Before the Storm. Daarin staat haar relatie met boezemvriendin Rachel centraal.

De releasedatum van de eerste episode van Life is Strange: Before the Storm is 31 augustus. Dontnod Entertainment werkt daarnaast ook nog aan Life is Strange 2.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties