Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Stemacteurs Dishonored 2 onthuld

Pvt. Pyle! Zaphod Beeblebrox! Garrett!

Een deel van de stemacteurs voor Dishonored 2 is bekendgemaakt. Dat meldt gamesite Game Informer in een reportage.

Zo vertolkt Stephen Russell in Dishonored 2 de rol van hoofdpersoon Corvo Attano. Russell sprak in het verleden onder andere de stem van Nick Valentine (Fallout 4) en Garrett (Thief: The Dark Project) in.

Tweede protagonist Emily Caldwin wordt vertolkt door actrice Erica Luttrell. Zij vervangt Chloë Grace Moretz, die in de eerste game de stem van Emily Caldwin insprak.

De stem van de hertog van Serkonos wordt in Dishonored 2 ingesproken door Vincent D'Onofrio (Full Metal Jacket, Daredevil). Rosario Dawson (Sin City) vertolkt de rol van een walvisvaarder. Game of Thrones-acteur Pedro Pascal spreekt in de game de stem in van een bendeleider.

Sam Rockwell ( Moon, Galaxy Quest) zit ook in Dishonored 2 als een lid van de Dunwall City Watch. Jamie Hector (The Wire) spreekt de stem van de Vice Overseer in. De mysterieuze entiteit The Outsider wordt vertolkt door Robin Lord Taylor (Gotham).

Bethesda onthulde gisteren de releasedatum van Dishonored 2. De game lanceert op 11 november voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.


Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Over de auteur

Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen