Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Stemacteurs bevestigen personages Mass Effect: Extended Cut

Hackett out.

Hoewel het nog een raadsel is hoe de Extended Cut voor Mass Effect 3 precies vorm gaat krijgen, hebben enkele stemacteurs nu bevestigd dat ze hun opwachting er in zullen maken. Het is een eerste blik op hoe Bioware het einde van de game gaat aanpakken.

Acteur Lance Henriksen en actrice Tricia Helfer bevestigden tegenover G4 dat ze de afgelopen tijd nieuwe voice-overs hebben ingesproken. Henriksen doet in de Mass Effect games de stem van Admiraal Hacket en Helfer die van EDI. Er is dus een grote kans dat deze personages terugkeren. Niet veel later tweette Raphael Sbarge, die de stem van Kaidan Alenko doet, dat ook hij weer terug moest komen van Bioware.

De ontwikkelaar heeft een hoop kritiek te verduren gekregen over het einde van Mass Effect 3. Veel spelers vonden dat hun keuzes in de afgelopen drie games uiteindelijk te weinig invloed hadden op de finale. Daarnaast vonden deze te abrupt en bleven ze achter met veel onbeantwoorde vragen.

Met de Mass Effect: Extended Cut downloadable content komt Bioware deze spelers tegemoet. Hoewel het einde niet zal veranderen, zal er wel meer uitgelegd worden in de vorm van extra scenes. De Extended Cut wordt deze zomer -vermoedelijk gratis- uitgebracht.

Over de auteur

Mike van Schijndel avatar

Mike van Schijndel

Redacteur

Naast een grote voorliefde voor indie games draagt Mike de PC een warm hart toe. Na een geflopte carrière als mondschilder klopte hij bij Eurogamer aan voor de gratis thee en koekjes.

Reacties