Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Stemacteur Spider-Man lekt identiteit geheime slechterik

Spoilers uiteraard.

Stemacteur Chris Jai Alex heeft vermoedelijk de identiteit van de laatste geheime slechterik in Spider-Man gelekt. Het hoeft niet gezegd dat onderstaand bericht spoilers bevat.

Afgelopen E3 werd nieuwe Spider-Man gameplay getoond, waarin Vulture, Rhino, Scorpion, Mr. Negative en Electro de held een pandoering geven. De identiteit van de zesde en laatste slechterik was totnogtoe geheim. Chris Jai Alex, die Rhino speelt, lijkt daar echter verandering in te hebben gebracht.

In een interview met YouTuber Drift0r verspreekt hij zich namelijk wanneer hij een gevecht in de game beschrijft. Volgens hem neemt Spider-Man het op een gegeven moment op tegen Rhino en niemand minder dan Dr. Octopus oftewel Doc Ock.

Mogelijk maakt Dr. Octopus slechts een korte verschijning en is hij niet de geheime slechterik. Opvallend is wel dat de video sinds korte tijd offline is gehaald. Natuurlijk zijn er geen geheimen voor het internet en doken intussen al talloze kopieën op.

Meer weten? Hier lees je de Spider-Man - Release, gameplay en alles wat we weten en alle info.

Over de auteur

Maarten Denoo avatar

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Kan eindeloos over finales van tv-series doorrazen.

Reacties