Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Stellar Shift Special Edition Xbox-controller aangekondigd

Verandering van controller doet gamen.

Microsoft breidt zijn Xbox controller-arsenaal nogmaals uit met de Stellar Shift Special Edition. Die controller kost € 64,99 en is vanaf nu beschikbaar via de Microsoft Store.

De Stellar Shift is volledig in het blauwpaars afgewerkt, bevat paarse rubberen swirl grips, een getextureerde grip op de triggers, bumpers en achterkant, plus een hybride D-Pad.

Spelers kunnen via de Xbox Accessoires-app de knoppen opnieuw toewijzen en zoals bij de meeste controllers kun je deze controller ook bedraad of via Bluetooth aansluiten op Xbox-consoles, pc's en mobiele apparaten.

Verder is er ook een 3,5mm jack-aansluiting aanwezig. Als je de controller aansluit op je Xbox Series X/S krijg je een paarse dynamische achtergrond cadeau.

Momenteel zijn er nog verschillende andere controllers beschikbaar in het Shift-gamma, waaronder de Lunar Shift Special Edition en de Aqua Shift Special Edition Xbox-controller.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties