Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Steep update 1.04 voegt Steep World Tour toe

Iets waar je steil van achterover slaat.

Ontwikkelaar Ubisoft brengt update 1.04 voor Steep uit. De update voegt onder andere het Steep World Tour toernooi aan de game toe. Spelers kunnen zich aanmelden voor dit toernooi, dat maandelijks beschikbaar is voor de gehele community.

De kwalificatiesondes voor de eerste competitie zijn onlangs gestart. Spelers moeten 5000 punten behalen om deel te mogen nemen aan het toernooi.

De 32 beste spelers van elk platform nemen het uiteindelijk in een finale tegen elkaar op. In deze finale zijn onder andere Steep-credits te bemachtigen.

De patch heeft tevens Community Challenges toegevoegd. Spelers kunnen meedoen in de door anderen gemaakte Challenges en zo de hoogste score bemachtigen.

Het team van Steep is ook bezig Challenges te ontwikkelen waarin spelers het tegen het ontwikkelteam van Steep kunnen opnemen.

Naast de toegevoegde Challenges lost update 1.04 problemen op. Spelers kunnen nu de Heads Up Display verbergen. Ook is er nu een Director Mode beschikbaar.

Ubisoft laat tevens weten dat de ontwikkelaar binnenkort een Alaska map aan Steep toevoegt. De nieuwe content is vanaf 10 februari beschikbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Steep is beschikbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game komt ook uit op de aankomende Nintendo Switch. Hier is echter nog geen releasedatum voor bekend. Onze Steep review lees je hier nog eens.

Over de auteur
Nick Jansen avatar

Nick Jansen

Redacteur

Fervent gamer van zo’n beetje elk platform; het tijdperk speelt geen rol. Probeert in het slechte het goede te vinden (en er eventueel om te lachen). Houdt van synthesizermuziek, neon, laserstralen, cassettes, VHS en slechte oneliners. Heeft geen haast met het aanschaffen van het allernieuwste op de markt, maar pluist liever het verleden uit; op zoek naar originele en gewaagde titels met vernieuwende ideeën.

Reacties