Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Steamworld Dig komt naar de Xbox One

G(r)aaf.

Ontwikkelaar Image & Form laat weten dat Steamworld Dig in mei naar de Xbox One komt. De ontwikkelaar geeft geen specifieke releasedatum.

Steamworld Dig is 2D platformer waarin je gangen in een enorm grottenstelsel graaft. Je krijgt in de game de beschikking over een aantal graafwerktuigen, zoals een schep en een drilboor. Deze verbeter je gedurende de game om zo bijvoorbeeld sneller te graven.

"We zijn bezig om een speciale verassing voor de Xbox One-versie van Steamworld Dig te maken. Een verwijzing die we altijd al in de game hebben willen stoppen", aldus Image & Form. De ontwikkelaar meldt tevens dat de game een aantal tweaks en verbeteringen krijgt.

Steamworld Dig is al enige tijd verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4, PlayStation Vita, Nintendo Wii U en Nintendo 3DS.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties