Skip to main content

Steam-versie van Spider-Man Remastered is nu koppelbaar aan PSN-account

Verbonden via het web.

Uitgever PlayStation Studios zorgt er via een update voor dat de Steam-versie van Spider-Man Remastered nu te koppelen is aan een PlayStation Network-account.

Wie zijn Steam-versie van de game koppelt, krijgt in de game het Resilient Suit, het Concussive Blast Gadget en twee skill points. Verder ontvang je vanaf nu ook nieuws, updates en andere aanbiedingen van PlayStation Studios voor de versies op pc en PlayStation-consoles.

Het enige wat er niet wordt overgedragen zijn de trofeeën die je eerder verdiende op de PlayStation.

Bekijk op YouTube

De pc-versie van Spider-Man Remastered is de eerste Steam-game van PlayStation Studios die je kunt koppelen aan een PlayStation Network-account. Als we de pc-registratie-webpagina mogen geloven, dan krijgen de andere pc-ports van de uitgever in de toekomst waarschijnlijk dezelfde update.

Verder zorgt deze update ook voor prestatieverbeteringen en bugfixes. Wat deze patch nog allemaal in zijn mars heeft, ontdek je in de patch notes op Steam.

In ander gerelateerd nieuws laat Sony weten dat PlayStation-games ten vroegste een jaar na de release op pc uitkomen en ontdekte je dat het Steam Deck vanaf nu te koop is zonder reservering.

Read this next