Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Steam verbetert ondersteuning voor PS5- en Xbox Series X|S-controllers

Maar voorlopig nog geen adaptive triggers en haptic feedback.

De nieuwste bèta-versie van Steam verbetert de ondersteuning voor de nieuwe PlayStation 5- en Xbox Series X|S-controllers.

Eigenaars van een Xbox Series X|S-controller kunnen vanaf nu de werking van de Share-knop aanpassen. Daarnaast is het nu ook mogelijk om vier verschillende controllers tegelijkertijd te verbinden en ondersteunen verschillende games de trigger rumble.

Bekijk op YouTube

Bij de DualSense-controller kun je vanaf nu dan weer de ledverlichting aanpassen. Op ondersteuning voor de belangrijkste nieuwe functies van de DualSense zoals de adaptive triggers en haptic feedback blijft het voorlopig wachten.

Om van de verbeterde ondersteuning gebruik te maken, moet je de nieuwste bèta-versie van Steam downloaden. Koop je toch liever een andere controller? Dan hebben we hier de beste beste pc-controller van 2020 voor je opgelijst.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.
Reacties