Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Steam Summer Sales bevestigd

Maak je borst maar nat!

De 'console wars' mogen dan in het voordeel van de consoles lijken te worden beslist maar PC bezitters hebben nog altijd een grote troef in handen: Steam! Het digitale spelletjesplatform biedt elke week weer een groot aantal interessante aanbiedingen om je spellenverzameling voor een zeer zacht prijsje te kunnen aanspekken.

Tussen alle daily deals, midweek madness en weekend deals door zijn de spectaculaire winter en summer sales de absolute hoogtepunten van het jaar: voor een week lang gaat vrijwel het gehele assortiment van Valve's superstore voor 50 tot soms wel 90 procent over de digitale toonbank. Het leek er even op dat de summer sale dit jaar in stilte zou worden overgeslagen maar gelukkig heeft Valve middels een erg summiere forum post te kennen gegeven dat we nog steeds kunnen rekenen op een fijne zomer:

"We zijn nog steeds van plan om ergens deze zomer een summer sale te houden. We hopen dat dit helpt!", belooft community manager MikeBlaszczak.

Wanneer de summer sale lostbarst is nog niet bekend maar wij raden je aan alvast te gaan sparen!

Getagged als

Over de auteur

Mike van Schijndel avatar

Mike van Schijndel

Redacteur

Naast een grote voorliefde voor indie games draagt Mike de PC een warm hart toe. Na een geflopte carrière als mondschilder klopte hij bij Eurogamer aan voor de gratis thee en koekjes.

Reacties