Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Steam Summer Sale 2020 is begonnen

Solden! Solden! Solden!

De Steam Summer Sale van 2020 is officieel van start gegaan. Tijdens de Steam Summer Sale zijn er diverse aanbiedingen in Valve's digitale winkel te vinden. De kortingsperiode loopt van 25 juni tot en met 9 juli.

Enkele titels die met de soldenperiode mee doen zijn Borderlands 3, Grand Theft Auto 5 en Outward. Kortingen variëren van 10 procent tot 90 procent.

Net zoals bij voorgaande sales zijn er weer punten te verdienen. Die punten ruil je bij de Steam Points Shop in voor digitale voorwerpen, zoals stickers, avatars en achtergronden.

Valve organiseert ieder jaar tijdens de zomerperiode een soortgelijke sale. Vorige week organiseerde Steam nog de Steam Game Festival: Summer Edition om zo de nieuwe games van ontwikkelaars in het zonnetje te zetten. Toen had je de kans om meer dan 900 demo's van aankomende games te spelen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties