Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Steam Golden Week van start gegaan

Loopt nog tot 6 mei.

De Steam Golden Week is van start gegaan. Nog tot en met 6 mei om 19:00 uur kun je heel wat Japanse games goedkoop op de kop tikken.

Steam organiseert de Golden Week om vier Japanse feestdagen te vieren die binnen een periode van zeven dagen vallen aan het einde van april en het begin van mei. Naast "duizenden geweldige games uit Japan" kun je in deze periode in de Steam-puntenwinkel ook 5000 punten uitgeven aan het bijbehorende seizoensprofiel dat een frame, background en custom color theme bevat.

Onder de afgeprijsde games vind je onder andere Death Stranding met 60 % korting, Yakuza: Like a Dragon met 30 % korting en Persona 5 Strikers met 20 % korting. Ook Monster Hunter World: Iceborne, NieR: Automata en Little Nightmares zijn gedurende de gouden week in prijs verlaagd.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Steam

PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties