Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Steam Game Festival: Summer Edition van start gegaan

Meer dan 900 demo's.

Via de officiële Steam-blog ontdekken we dat het Steam Game Festival: Summer Edition van start is gegaan. Het evenement duurt nog tot 22 juni om 19:00 uur.

Tijdens het evenement worden nieuwe games van ontwikkelaars uit 65 landen getoond via tal van livestreams en interviews. Daarnaast krijg je ook nog eens de kans om meer dan 900 demo's van aankomende games te spelen. Welke games dat zijn, ontdek je via een speciaal daarvoor ontworpen Steampagina.

Het Steam Game Festival zit ondertussen aan zijn derde editie. De eerste editie van het festival vond in 2019 gelijktijdig plaats met de Game Awards. In maart vond de tweede editie plaats, toen kreeg je de kans om 40 demo's te spelen.

In maart had Valve overigens nog goed nieuws, want toen overschreed Steam de kaap van twintig miljoen gelijktijdige spelers.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties