Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Steam Deck verpakking en etui onthuld

Primitief verpakt.

Valve onthult in een blogbericht dat het Steam Deck een etui krijgt en dat ontwikkelaars vanaf nu dev kits kunnen krijgen.

In de bijbehorende afbeeldingen zie je dat het deck en het etui primitief zijn verpakt in een kartonnen doos die ongebruikte ruimte tot een minimum herleidt. Wanneer je de doos opent, lees je in verschillende talen waar je het Steam Deck zoal kunt gebruiken. Verder bevat de doos ook een handleiding en netsnoer.

Op de volgende foto zie je dan weer een nog dichtgeritste beschermhoes met het logo van de hybride pc op. Op de twee laatste foto's zie je de opengeritste versie van het etui en de huidige versie van het Steam Deck. Die versie doet dienst als developer kit en is het laatste prototype voor het uiteindelijke product.

Naast een etui onthulde Valve in gelijkaardig nieuws dat hij de Steam Deck release uitstelt door materiaaltekorten en stelt Valve het Steam Deck compatibiliteitsprogramma voor.

Getagged als
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties