Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Stealthgame The Church in the Darkness aangekondigd

Gemaakt door ex-ontwikkelaar van The Suffering.

Paranoid Productions heeft stealthgame The Church in the Darkness aangekondigd. De game wordt hoofdzakelijk ontwikkeld door Richard Rouse III, die eerder al bekend verwierf als hoofdontwikkelaar van The Suffering.

The Church in the Darkness speelt zich af in het Zuid-Amerika van rond 1970. Daar heeft een sekte zich gevestigd om hun geloof zonder vervolging van de Noord-Amerikaanse regering uit te oefenen. Je speelt als een oud-politieagent die naar het kamp van de sekte is afgereisd om zijn neef Alex terug te vinden.

De grootste aantrekkingskracht van The Church of Darkness is volgens Rouse III dat het verhaal elke keer dat je de game speelt anders wordt. "De game draait met zijn vrijblijvende, veranderende verhaallijn helemaal om de spelers," aldus Rouse. "Die maken hun eigen keuzes en krijgen een einde te zien dat voelt alsof het van hen is. Ik kan niet wachten om te zien welke keuzes jij maakt in de jungle."

The Church in the Darkness is voor de pc en Mac in ontwikkeling. Ook heeft Paranoid Productions plannen om de game later te porten naar de PlayStation 4 en Xbox One. De pc-release staat voorlopig gepland voor het begin van volgend jaar.


Minuutje tijd? Lees ook:

Over de auteur
Imre Himmelbauer avatar

Imre Himmelbauer

Redacteur

Imre is een twintigjarige journalist in spé en gamer in hart en nieren. Als hij niet met zijn opleiding bezig is, geniet hij graag van een potje FIFA, een goede platformer of een puzzelgame.

Reacties