Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Stealth game The Swindle in 2015 verkrijgbaar

Samenwerking met Curve Digital blaast nieuw leven in de steampunk stealth game.

Een partnerschap met uitgever Curve Digital blaast nieuw leven in de steampunk stealth game The Swindle.

Op PlayStation Blog toont ontwikkelaar Dan Marshall de eerste gameplaybeelden van The Swindle. De game werd oorspronkelijk in 2011 aangekondigd voor de pc, maar werd door studio Size Five Games wegens technische problemen geschrapt. De nieuwe versie van de game komt nu dankzij een samenwerking met uitgever Curve Digital ook naar de consoles.

The Swindle wordt door Marshall omschreven als een steampunk cybercrime game waarin elk level uniek is dankzij procedureel genereerde gebouwen. Het is aan jou om om alle computers te hacken, bankrekeningen leeg te plunderen en zo snel mogelijk weer naar je luchtschip terug te vluchten. Het geld wat je hebt verdient, investeer je vervolgens in nieuwe voorwerpen om grotere roven mee te plegen.

Daarbij is het helemaal aan jou hoe je de game wilt spelen. Je kan zo stil mogelijk een deur hacken, of juist met grof geweld de deur uit zijn voegen blazen. Maar Marshall waarschuwt dat als je de laatste kraak wilt zetten je eerst alle voorwerpen die je bezit nodig hebt.

The Swindle komt in 2015 uit op de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U, Xbox One en PlayStation Vita.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Reacties