Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Starfield en Redfall releases uitgesteld

In een sterrenstelsel ver, ver hier vandaan...

Bethesda heeft beslist om Starfield en Redfall allebei tot de eerste helft van 2023 uit te stellen. Dat laat de uitgever weten via Twitter.

"De teams bij Arkane Austin (Redfall) en Bethesda Game Studios (Starfield) hebben ongelofelijke ambities voor hun games, en we willen zeker zijn dat spelers de beste en meest stabiele versies van de games krijgen", aldus Bethesda.

Cover image for YouTube videoStarfield: Official Teaser Trailer

"We kunnen niet wachten om binnenkort onze eerste deep dive te geven met gameplay van zowel Redfall als Starfield". De Xbox & Bethesda Showcase 2022 vindt op 12 juni plaats. Wellicht doelt Bethesda op die datum met "binnenkort".

Op de E3 van 2018 werd Starfield aangekondigd. Starfield belooft een "next-gen" RPG in de ruimte te worden. Phil Spencer wil dat Starfield Bethesda's meest gespeelde game ooit wordt.

Cover image for YouTube video

Tijdens de Xbox Showcase van 2021 werd Redfall onthuld. Redfall is een openwereldvampieren-shooter met zowel singleplayer- als multiplayer-gameplay. Samen met je vrienden heb je de keuze uit meerdere personages met bijzondere krachten om de vampieren te lijf te gaan.

Redfall en Starfield komen beide uit in de eerste helft van 2023 voor Xbox Series X/S en pc en zijn vanaf release inbegrepen bij Xbox Game Pass.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Redfall

Xbox Series X/S, PC

Starfield

Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Redacteur

Menno begon op zijn zesde met gamen en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden in Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus!

Reacties