Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Stardew Valley krijgt fysieke versie voor pc en Switch

Standard Edition en Collector's Edition.

Stardew Valley krijgt voor zowel de pc als Switch een fysieke versie. De Standard Edition en Collector's Edition zijn vanaf 6 november 2020 verkrijgbaar.

De simulation game is al sinds 2016 en 2017 op respectievelijk de pc en Switch speelbaar, maar was tot nu toe enkel digitaal verkrijgbaar. Er komen voor beide platforms nu dus twee fysieke edities van de game uit.

Naast de Standard Edition is er namelijk ook een Collector's Edition van Stardew Valley. Die editie bevat naast de hoofdgame en speciaal ontworpen case een houten pin, houten standee, Junimo comic, polyester-nylon schoonmaakdoekje en papieren Deed of Land dat gedeeltelijk uit gerecycleerd riet bestaat.

Beide edities zijn op het moment van schrijven enkel via Fangamer verkrijgbaar. Wanneer je voor 15 augustus een pre-order plaatst, ontvang je naast het bovenstaande ook nog een poster.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties