Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Stardew Valley krijgt coöperatieve split-screen mode

Boer krijgt vrienden.

Stardew Valley krijgt een coöperatieve split-screen mode in update 1.5. Dat maakt ontwikkelaar Eric "ConcernedApe" Barone bekend via Twitter.

De tweet toont hoe de coöperatieve splitscreen voor twee spelers eruitziet. De modus is op pc met maximaal vier spelers aan te vatten, op alle andere platformen is dat waarschijnlijk maar met maximaal twee spelers.

Naast de bovenstaande modus zorgt Stardew Valley update 1.5 onder andere voor de toevoeging van bananen en de mogelijkheid om je bed te verzetten. Voor welke zaken de update nog meer zorgt en wanneer die uitkomt, onthult ConcernedApe voorlopig niet.

Update 1.5 is niet het enige waar de ontwikkelaar momenteel aan werkt. Eric "ConcernedApe" Barone maakte eerder bekend dat Stardew Valley een fysieke versie voor pc en Switch krijgt en dat de Stardew Valley-bedenker werkt aan twee nieuwe games.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties