Skip to main content

Stardew Valley: Festival of Ice en de competitie uitgelegd

Alles wat je over Festival of Ice in Stardew Valley moet weten.

Festival of Ice is het eerste festival in Winter in Stardew Valley.

Spirit's Eve mag dan geweest zijn, tijdens dit festival blijft de lucht ijzig koud. Het is op het gebied van evenementen ook de start van de drukste maand in Stardew Valley.

Het hoogtepunt van Festival of Ice is de competitie. Als je meer vis kunt vangen dan de dorpelingen, verdien je mogelijk een paar prijzen.

Op deze pagina:

Festival of Ice datum en tijdstip in Stardew Valley uitgelegd

Het is tijd voor een ijzig festival - namelijk Festival of Ice. Hieronder vind je alle belangrijke informatie over het evenement en diens plek op de festivalkalender:

  • Datum - 8ste van Winter
  • Tijdstip - 9u tot 14u
  • Locatie - Cindersap Forest
  • Tijdstip dat je bij de boerderij bent - 22u
Bekijk op YouTube

Festival of Ice-competitie in Stardew Valley uitgelegd

Hoewel je naar diverse ijssculpturen kunt kijken, is de hoofdattractie van Festival of Ice natuurlijk de fishing-competitie.

Je kunt die wedstrijd starten door met Lewis te praten en je moet elk jaar minimaal vijf vissen vangen om de wedstrijd te winnen.

Zodra de competitie begonnen is, heb je twee minuten om zoveel mogelijk vis te vangen.

Om je winkansen te verhogen, sta je het beste zo dicht mogelijk bij het wak. Zorg er vervolgens voor dat je de balk in het rood laat, anders mis je misschien het water.

Nu hoef je alleen nog genoeg vissen te vangen. Als je moeite hebt, is het misschien een goed idee om fishing op voorhand te oefenen.

De allereerste keer dat je de competitie wint, krijg je een Barbed Hook, een Dressed Spinner, een Magnet en een Sailor's Cap. Voor iedere opeenvolgende winst krijg je 2.000g.

Met Festival of Ice achter de rug, kan het tweede en grootste festival beginnen - de Night Market!

Read this next