Skip to main content

Stardew Valley-bedenker kondigt Haunted Chocolatier aan

Eric en de chocoladefabriek.

Stardew Valley-bedenker Eric 'ConcernedApe' Barone heeft via een blogpost en bijbehorende trailer zijn volgende game aangekondigd. Die heet Haunted Chocolatier en laat je een chocoladewinkel uitbaten in een spookdorp. Barone geeft ook aan dat de uiteindelijke release voor de game nog niet voor meteen is.

Hoewel er spoken en zelfs een heus spookkasteel in de game zitten, benadrukt Barone dat Haunted Chocolatier je vooral vrolijk moet maken. over de gameplay blijft hij vrij vaag, maar het is in elk geval de bedoeling om ingrediënten te verzamelen, chocolade te maken en die te verkopen in je winkel.

Bekijk op YouTube

Voorganger Stardew Valley kwam in 2016 uit voor de pc, maar is intussen op ongeveer elk mogelijk platform beschikbaar. De game kreeg de afgelopen jaren ook nog regelmatig belangrijke updates. Zo kreeg Stardew Valley vorig jaar een coöperatieve split-screen mode.

Waarschijnlijk mogen we van Haunted Chocolatier dan ook hetzelfde verwachten en zal ook die game na de release nog heel wat extra content krijgen.

Read this next