Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Starcraft Universe even speelbaar

Test de game tot 30 oktober.

Dat er een mod voor Starcraft II onderweg was die het rijkgevulde Starcraft-universum min of meer tot een MMO zou omtoveren, wist je al. Dat Blizzard, mits het project niet 'World of Starcraft' zou gaan heten, z'n steun betuigde aan de ontwikkelaars, daar was je ook al van op de hoogte. Dat je de game op dit eigenste moment zou kunnen zitten spelen, wist je allicht nog niet.

Iedereen die Starcraft II bezit, kan een voorlopige versie van de mod via battle.net downloaden en spelen tot 30 oktober. Dan wordt alles weer offline gehaald en gaat de ontwikkeling opnieuw van start. Op deze manier willen de ontwikkelaars de fans als het ware een zoethoudertje schenken waarmee ze zich kunnen vermaken terwijl zijzelf op BlizzCon aanwezig zullen zijn.

Starcraft Universe wil de overbekende WoW-raids naar het Starcraft-universum brengen. In deze versie is er één speelbare map waarin je met de PvP-modus aan de slag kan. Iedereen start als een volledig uitgeruste professional op level 30. Wie voldoende wedstrijden wint, zal zelfs enkele nieuwe items kunnen vrijspelen.

De mod is gratis speelbaar voor iedereen met een exemplaar van Starcraft II en dat zal ook zo blijven na de release. Voor meer informatie over wat Starcraft Universe wel en niet is, kan je hier terecht.

Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties