Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

StarCraft patch maakt game compatibel met Windows 7, 8, 10

Is bovendien vanaf nu helemaal gratis.

StarCraft patch 1.18 is nu beschikbaar en maakt de game compatibel met moderne Windows-systemen. Bovendien is de game nu volledig gratis te downloaden, inclusief de Brood War-uitbreiding.

De patch bevat onder andere ondersteuning voor Windowed Mode, een optie om je APM weer te geven, verbeterde anticheat en verschillende verbeteringen aan online connectiviteit. De volledige patch notes zijn te vinden op de Blizzard website.

De game is gratis te downloaden via de Blizzard app. Je vindt hem in de Shop onder Classic Games, genaamd StarCraft Anthology.

Bij de onthulling van StarCraft Remastered liet Blizzard reeds weten de originele game gratis uit te geven. Patch 1.18 is de eerste patch voor StarCraft sinds acht jaar.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties