Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

StarCraft 2: Heart of the Swarm Launch Event

Blizzard kondigt een wereldwijd feest aan.

Blizzard trekt alle registers open voor de release van StarCraft II: Heart of the Swarm. Het tweede deel van de StarCraft II trilogie krijgt speciale launch events in de hele wereld, onder meer in de USA, Frankrijk, Australië, Zuid-Korea, Singapore, Taiwan, Rusland, Brazilië en Mexico. Op elk event zullen er personeelsleden van Blizzard aanwezig zijn, net als enkele progamers.

Het hele gebeuren wordt uitgezonden in een 21 uur durende livestream, aaneengepraat door StarCraft II commentator Sean "Day[9]" Plott. Naast het vieren van de launch, komt er ook een "King of the Beta" progamer toernooi, waar de bekendste spelers het tegen elkaar zullen opnemen. Het event begint om 3 uur Pacific time, wat ongeveer 11 uur is bij ons op 11 maart.

Heb je StarCraft 2 ondertussen in huis gehaald en wil je er werkelijk alles uit halen? Bekijk dan zeker onze Starcraft 2 Wings of Liberty & Heart of the Swarm cheats!

Over de auteur
Korneel Deschamp avatar

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Reacties