Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Star Wars: The Old Republic wordt deels gratis

E3 levert ook nieuwe content op.

Op de E3 persconferentie van EA werd aangekondigde dat Star Wars: The Old Republic vanaf juli gratis wordt voor de eerste 15 levels. Een mooie kans dus voor wie de game eens wil proberen na onze lovende review.

Tegelijk kwam ook de aankondiging van extra content voor de MMO. Onder andere de volledig nieuwe wereld Makeb zal het levenslicht zien, net als een nieuw speelbaar ras, de Cathar. Rond beiden is uiteraard meer verhaalgedreven content ontwikkeld. Ook de levelcap gaat omhoog en elke class krijgt enkele nieuwe abilities.

Daarnaast is er ook de nieuwe missie 'Space Assault', waarin je met een fighterjet een ruimteschip moet aanvallen. Verder komt er met 'Terror from the Beyond' een nieuwe operatie online en komt er met 'Ancient Hypergate' een nieuwe Warzone.

Het is enkel wachten tot begin juli vooraleer we (al dan niet gratis) aan de slag kunnen met de nieuwe content.

Een nieuwe E3-trailer van het spel.

Over de auteur

Cedric Vanhoorebeeck avatar

Cedric Vanhoorebeeck

Editor & Community Manager EG Benelux

Cedric verzorgt je dagelijkse portie vers nieuws en onderwerpt af en toe ook eens een game aan zijn kritische blik. Je houdt hem beter te vriend, want hij is ook de moderator van dienst op deze site. Bovendien is hij ook jouw aanspreekpunt voor de Eurogamer crew. Het Eurogamer forum is dan ook zijn natuurlijke habitat.

Reacties