Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Star Wars: The Old Republic gratis tot level 15

Trial modus voor nieuwe spelers.

BioWare heeft een gratis trial modus voor Star Wars: The Old Republic gelanceerd. Nieuwe spelers kunnen de MMO nu tot level 15 gratis proberen. Daarvoor hoeven ze de game zelf niet aan te schaffen.

De trial modus heeft geen tijdslimiet en spelers kunnen vrijuit experimenteren met nieuwe personages en verschillende klassen. Trial personages hebben ook toegang tot PvP-zones en co-op instances.

Wel zijn er enkele andere restricties opgelegd. De speler heeft enkel toegang tot zijn Origin wereld, de Capital wereld en bovengenoemde zones en instances en kan dus niet de hele speelwereld betreden. Daarnaast kan een trial personage geen gebruik maken van de globale chat-systemen en kan hij alleen 'lokaal' met zijn teamleden praten. Alle overige restricties zijn te vinden op de FAQ-website van de game.

Star Wars: The Old Republic is een MMO waar normaal gesproken maandelijks voor betaald moet worden. Ondanks een veelbelovende start met twee miljoen spelers als hoogtepunt, kelderde het aantal gebruikers in de maand mei omlaag met 400,000 vertrekkende spelers.

Over de auteur

Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen