Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Star Wars Squadrons reveal vindt plaats op 15 juni

Sterrenoorlog bereikt nieuwe hoogtes.

Star Wars Squadrons artwork lekte op donderdag 11 juni op de Microsoft Store. Dat gebeurde iets te vroeg, want even later liet uitgever Electronic Arts weten dat de officiële aankondiging en extra details op maandag 15 juni volgen.

In de bijbehorende tweet ontdek je dat de aankondiging en de eerste beelden van Star Wars Squadrons op 15 juni om 17:00 uur getoond worden via een YouTube livestream. Onder de tekst zie je verder artwork met twee piloten van tegenovergestelde facties en in het midden enkele X-wings en TIE Fighters.

Het is niet de eerste keer dat de nieuwe Star Wars game van uitgever Electronic Arts zich toont. Begin maart lekte het project onder de werktitel Star Wars: Project Maverick. Bij dat lek zag je een afbeelding met vermoedelijk de iconische vulkaanplaneet Mustafar, een Imperial Star Destroyer en enkele X-Wings erop.

Naast de bovenstaande titel is de VR-game Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge aangekondigd en die VR-game lanceert ergens in 2020. Voor meer Star Wars leesvoer kun je terecht bij de Star Wars Jedi: Fallen Order review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties