Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Star Wars Republic Commando aangekondigd voor PS4 en Switch

Komt in april uit.

Star Wars Republic Commando komt op 6 april opnieuw uit voor de PlayStation 4 en Switch. Dat maakt uitgever en ontwikkelaar Aspyr Media bekend via de PlayStation Blog.

In het blogbericht lees je dat de game niet veel veranderd is tegenover het origineel. Zo beschikt hij nog steeds over dezelfde mechanics, graphics en verhaal. Wat echter wel veranderd is, is het feit dat de controls nu gemoderniseerd zijn en dat de PlayStation 4-versie beschikt over een platinum trofee.

Bekijk op YouTube

Star Wars Republic Commando is een first-person shooter uit 2005 die spelers in de huid doet kruipen van Delta Squad leader RC-1138 of 'Boss' die een groep van elite troopers moet leiden door tal van verraderlijke werelden door verschillende tactieken en formaties te gebruiken.

Dat er niet zo heel veel veranderd is, vertaalt zich ook in de prijs. Wie de game begin april wil uitproberen, kan dat doen voor slechts 15 euro.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Star Wars: Republic Commando

Xbox, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties