Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Star Wars-regisseur maakt Pokémon Go advertentie

Geen lightsaber te zien.

Rian Johnson, de regisseur van Star Wars: The Last Jedi en een toekomstige Star Wars-trilogie, heeft een Pokémon Go-advertentie geregisseerd.

De reclame van dertig seconden is gemaakt ter promotie van Pokémon GO Fest 2020. Dat vindt normaal in grootsteden plaats over de hele wereld, maar door COVID-19 kan iedereen van thuis uit meevieren.

Johnson speelt zelf Pokémon Go, en laat weten dat hij de game veel gespeeld heeft tijdens de lockdown.

Pokémon Go Fest 2020 vindt plaats op zaterdag 25 en zondag 26 juli, en Niantic heeft grootste plannen voor Pokémon Go's vierde verjaardag. Er zijn dan ook al 700.000 virtuele tickets verkocht voor het event. Dat is ongeveer het dubbele van de editie van vorig jaar.

Zelf ook recent begonnen met Pokémon Go of ben je reeds een volleerde trainer? Bekijk dan toch eens onze Pokémon Go gids met tips om alle geheimen van de game te ontrafelen.

Het nieuwe Pokémon Go artwork om Go Fest 2020 te vieren.

Over de auteur

Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Reacties