Skip to main content

Star Wars: Project Maverick gelekt via PlayStation Store

Een 'kleinere, ongebruikelijke game'.

Via een tweet ontdekken we dat er binnenkort mogelijk een nieuwe Star Wars-game aankomt. Die titel krijgt de naam Star Wars: Project Maverick en werd voor het eerst ontdekt onder de nieuwe titels voor de PlayStation Store.

Bij het lek op PlayStation Network van de onaangekondigde game hoort ook een afbeelding. Als je goed naar de achtergrond kijkt, zie je een Imperial Star Destroyer en enkele X-Wings. Naast die details zie je in het midden van de afbeelding duidelijk Star Wars: Project Maverick staan.

Volgens verschillende bronnen zou de locatie op de afbeelding verwijzen naar de vulkanische planeet Mustafar. Daar vond het legendarische gevecht tussen Anakin Skywalker en Obi-Wan Kenobi plaats. De redactie van Kotaku weet blijkbaar meer over het project. Zij berichtte eerder dat Electronic Arts momenteel aan een 'kleinere, ongebruikelijke game' werkt. Dat laatste slaat naar alle waarschijnlijk op Project Maverick.

Naast die kleinere titel is de ontwikkeling van een vervolg op Jedi: Fallen Order vol aan de gang. Waarom dat ons niet verbaast, lees je in onze Star Wars Jedi: Fallen Order review.

Read this next