Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Star Wars: Project Maverick gelekt via PlayStation Store

Een 'kleinere, ongebruikelijke game'.

Via een tweet ontdekken we dat er binnenkort mogelijk een nieuwe Star Wars-game aankomt. Die titel krijgt de naam Star Wars: Project Maverick en werd voor het eerst ontdekt onder de nieuwe titels voor de PlayStation Store.

Bij het lek op PlayStation Network van de onaangekondigde game hoort ook een afbeelding. Als je goed naar de achtergrond kijkt, zie je een Imperial Star Destroyer en enkele X-Wings. Naast die details zie je in het midden van de afbeelding duidelijk Star Wars: Project Maverick staan.

Volgens verschillende bronnen zou de locatie op de afbeelding verwijzen naar de vulkanische planeet Mustafar. Daar vond het legendarische gevecht tussen Anakin Skywalker en Obi-Wan Kenobi plaats. De redactie van Kotaku weet blijkbaar meer over het project. Zij berichtte eerder dat Electronic Arts momenteel aan een 'kleinere, ongebruikelijke game' werkt. Dat laatste slaat naar alle waarschijnlijk op Project Maverick.

Naast die kleinere titel is de ontwikkeling van een vervolg op Jedi: Fallen Order vol aan de gang. Waarom dat ons niet verbaast, lees je in onze Star Wars Jedi: Fallen Order review.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties