Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Star Wars Jedi: Survivor releasedatum bekendgemaakt

"Zolang we vechten, is er hoop.”

Star Wars Jedi: Survivor komt op 17 maart 2023 uit voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Dat kondigde uitgever Electronic Arts aan tijdens The Game Awards.

Star Wars Jedi: Survivor speelt zich vijf jaar na de gebeurtenissen van Jedi: Fallen Order af en draait nog steeds rond protagonist Cal Kestis. Deze ondertussen volwaardige Jedi Knight zet in dit avontuur "zijn steeds gevaarlijker wordende kruistocht" tegen het keizerrijk verder.

De game bevat een tactisch en cinematisch vechtsysteem waarin je de zwakke plekken van je tegenstanders kunt uitbuiten met terugkerende en nieuwe Force-vaardigheden en lightsaber-vechtsstijlen.

Jedi: Survivor bevat nieuwe planeten en grotere open werelden die allemaal beschikken over unieke omgevingen, extra uitdagingen, nieuwe vijanden en enkele verborgen beloningen. Daarnaast zijn je vaardigheden, uitrusting en wapens nog steeds te upgraden.

Je kunt vanaf nu een pre-order plaatsen voor de Standard en Deluxe Edition, die de New Hero en Galatic Hero Cosmetic Packs bevat. Wie een pre-order plaatst, krijgt bij de release ook toegang tot een op Obi-Wan Kenobi geïnspireerde Jedi Survival Cosmetic Pack met de Hermit Cosmetic, Combustion Blaster en Hermit Lightsaber.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Star Wars Jedi: Survivor

Video Game

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties