Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Star Wars Jedi: Survivor officieel aangekondigd

Vervolg op Jedi: Fallen Order voor Playstation 5 en Xbox Series X/S.

Na veel Jedi Fallen Order 2-geruchten is Star Wars Jedi: Survivor officieel met een trailer onthuld. Star Wars Jedi: Survivor komt in 2023 voor pc, Playstation 5 en Xbox Series X/S uit. In januari 2022 werd bekendgemaakt dat Respawn aan drie Star Wars-games werkt.

Het hoofdpersonage van het vervolg lijkt nog steeds Cal Kestis, samen met zijn vertrouwde BD-1, te zijn. Verder zijn er veel nieuwe gezichten in de cinematic trailer te spotten.

Verder is bekendgemaakt dat de game zich vijf jaar na Jedi: Fallen Order afspeelt. Voor gameplay-beelden zullen we nog iets langer moeten wachten. EA heeft verteld dat er geen EA Play Live in 2022 plaatsvindt.

Er momenteel ontzettend veel Star Wars-projecten in de maak. Om maar een paar hoogtepunten te noemen, is er Star Wars Eclipse van Quantic Dreams, de Knights of the Old Republic Remake van Aspyr en Star Wars openwereldgame van Ubisoft.

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties