Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Star Wars Jedi: Fallen Order krijgt next-gen versie

May the next-gen be with you.

Star Wars Jedi: Fallen Order krijgt deze zomer een volwaardige next-gen versie voor de PlayStation 5 en de Xbox Series X/S. Dat maakt Disney bekend naar aanleiding van de aankomende Star Wars Day op 4 mei.

De next-gen ports van Star Wars Jedi: Fallen Order bevatten volgens Disney verscheidene technische verbeteringen. Wie de game al heeft, kan dankzij een cross-gen upgrade gratis upgraden naar de versie voor de PlayStation 5 of Xbox Series X/S.

Het is niet zo verrassend dat Star Wars Jedi: Fallen Order een next-gen port krijgt. De game kreeg vorige maand al een rating van het Duitse ratingbureau USK voor versies op de PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

Spelers die al een voorsmaakje van de versies op PlayStation 5 en Xbox Series X/S willen, kunnen de PlayStation 4- en Xbox One-versies nu al spelen op hun next-gen console. Ben je benieuwd naar meer info over de game, dan lees je best eens Michiels Star Wars Jedi: Fallen Order review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Star Wars Jedi: Fallen Order

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties