Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Star Wars Jedi: Fallen Order krijgt arenagevechten

Wees één met de arena.

Naar aanleiding van Star Wars Day krijgt Star Wars Jedi: Fallen Order een update die twee soorten arenagevechten, extra cosmetische voorwerpen en een New Journey+ aan de game toevoegt.

In de Meditation Training-modus kies je voor de arenamodi Combat Challenges en Battle Grid. In die eerste neem je het in twaalf verschillende Combat Challenges op tegen verschillende golven vijanden. Bij het voltooien van een gevecht beloont de game je met een completion rating van maximum drie sterren. Haal je bij alle twaalf gevechten minstens één ster, dan krijg je drie nieuwe BD-1 skins.

In de Battle Grid kom je dan weer terecht in een heuse sandbox-mode waar jij je eigen gevechten samenstelt. Zo kies je waar het gevecht doorgaat, hoe moeilijk het is en welke vijanden eraan deelnemen. Een leuke bonus is dat je het kunt opnemen tegen Inquisitor Cal Kestis of de gevallen Master Jaro Tapal.

Ten slotte komt er de veelgevraagde New Journey+. Daarin begin je helemaal opnieuw met het verhaal, maar behoud je al je lightsabers, lightsaberkleuren, ponchos, outfits, de inhoud van reeds geopende kisten en meer. Het enige wat niet beschikbaar blijft, zijn de vaardigheden van het hoofdpersonage. Die moet je opnieuw vrij spelen terwijl je jezelf door het verhaal loodst. New Journey+ biedt ook een aantal nieuwigheden. Zo krijg je bij de aanvang ervan een Inquisitor-uniform, een rood kyber crystal en twee lightsaber sets: Protection and Defense 1 & 2

Wie verder meer informatie zoekt over de game, vindt die in onze Star Wars Jedi: Fallen Order review.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties