Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Star Wars Battlefront Season Pass bevat Death Star map

Bespin ook inbegrepen.

Uitgever Electronic Arts komt met details over de inhoud van de Star Wars Battlefront Season Pass.

Het pakket bestaat uit vier uitbreidingen, waarvan er drie nu zijn onthuld. In maart komt Outer Rim uit. Deze uitbreiding voegt een nieuwe map op Sullust en het paleis van Jabba the Hutt op Tatooine toe.

In de zomer lanceert Bespin. Deze uitbreiding bevat Cloud City als nieuwe locatie. In de herfst volgt Death Star, welke het superwapen als map gebruikt.

EA meldt tevens dat Star Wars Battlefront het komende jaar meerdere gratis uitbreidingen krijgt. Zo voegt een update binnenkort Private Matches en Daily Challenges aan de game toe. Er komen ook nieuwe outfits voor de verschillende Hero Units beschikbaar.

In februari lanceert er een nieuwe multiplayer map op Hoth. De Turning Point modus is vanaf deze maand ook speelbaar op meerdere planeten. In maart brengt EA gratis nieuwe maps op Endor en Tatooine uit.

Star Wars Battlefront is vorig jaar november uitgekomen voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. In de Star Wars Battlefront review van Mathijs lees je meer over de game.


Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties