Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Star Wars Battlefront patch voegt nieuwe map toe

Past ook hitbox A-Wing aan.

Ontwikkelaar DICE brengt een patch voor Star Wars Battlefront uit die onder andere de Twilight on Hoth map aan de game toevoegt. De update is nu beschikbaar op alle platformen.

Je kunt op de nieuwe map de modi Walker Assault, Supremacy, Fighter Squadron, Drop Zone en Heroes vs. Villains spelen. De patch introduceert tevens de singleplayermissie Surival in the Ice Caves.

Andere nieuwe features zijn onder andere de mogelijkheid om de Turning Point modus op alle grote maps te spelen. Eerder was de modus alleen speelbaar op de planeet Jakku. De patch stelt je ook in staat om een Film Grain effect aan Star Wars Battlefront toe te voegen.

In de officiële patch notes staat verder dat de hitbox van A-Wings is vergroot en dat onder andere de Bowcaster en de Cycler Rifle sterker zijn gemaakt. De tijd voor de start van een ronde is ook verkort van 30 seconden naar 20 seconden.

Star Wars Battlefront is speelbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Eerder dit jaar raakte bekend dat de Star Wars Battlefront Season Pass toegang tot een Death Star map biedt.

Voorbeeld van Film Grain

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Over de auteur

Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties