Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Star Wars Battlefront krijgt dubbel XP weekend

In het weekend van Valentijn.

Star Wars Battlefront krijgt een dubbel XP weekend. Het evenement begint op 12 februari en eindigt op Valentijnsdag (14 februari). Dit alles is te danken aan de Battlefront-spelers.

De spelers voltooiden namelijk een community missie. In deze missies moeten de Battlefront-spelers een taak van Electronic Arts volbrengen. Vorige week ging het om het behalen van 3 miljoen daily challenges. In totaal behaalde de community 4,3 miljoen challenges.

De daily challenges zijn sinds januari beschikbaar in de game. Ze geven je onder andere de kans om sneller credits te verdienen.

Star Wars Battlefront is verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Een nieuwe patch paste onlangs Boba Fett aan . Laatst maakte EA bekend dat er in de Star Wars Battlefront Season Pass een Death Star map zit.


Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Over de auteur

Kevin van den Essen avatar

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.

Reacties