Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Star Wars Battlefront 2 patch voegt speelbare Ewoks toe

En nieuwe microtransacties, yay!

Ontwikkelaar DICE heeft de Night on Endor update voor Star Wars Battlefront 2 onthuld. De patch wordt op 18 april uitgebracht voor alle versies van de game.

Night on Endor introduceert onder andere de Ewok Hunt-modus. In deze modus neemt een team Ewoks het op tegen een groep Stormtroopers. Als de Ewoks een Stormtrooper weten te verslaan, dan spawnt er een extra Ewok. Beide teams moeten zien te overleven.

De update voegt ook weer Crystals toe als tegoed in Star Wars Battlefront. Daarnaast worden er ook nieuwe outfits en alternatieve skins geïntroduceerd. Deze kun je vrijspelen door Crystals in te leveren, Credits te verdienen of door echt geld te betalen.

DICE meldt verder dat het tweede seizoen voor Star Wars Battlefront 2 in mei van start gaat. De kans is groot dat dit seizoen in het teken staat van de Han Solo-film die vanaf mei in de bioscoop draait.

Het progressiesysteem van Star Wars Battlefront 2 is eind vorige maand al compleet gewijzigd. Daarnaast heeft de game onlangs ook een nieuwe Bespin map gekregen. DICE belooft dat de game ook in de toekomst nieuwe content blijft ontvangen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties