Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Star Wars Battlefront 2 patch 1.2 introduceert tijdelijke modus

Plus enkele andere aanpassingen.

Patch 1.2 voor Star Wars Battlefront 2 introduceert de tijdelijke Jetpack Cargo modus en enkele aanpassingen voor de Heroes en Villains. Dat maakt Electronic Arts bekend.

In Jetpack Cargo proberen twee teams een payload naar een locatie in het gebied van de tegenstander te loodsen. Je hebt onder andere de beschikking over jetpacks om dit doel te verwezenlijken.

EA community manager Mat Everett meldt dat het team hard aan de patch werkt en dat Jetpack Cargo en de aanpassingen aan de Villains en Heroes momenteel intern worden getest. De patch heeft nog geen releasedatum.

De volledige lijst met aanpassingen is als volgt:

  • Introductie van Jetpack Cargo-modus
  • AI verbeteringen in Arcade
  • Balansaanpassingen met betrekking tot Boba Fett, Palpatine, Iden, Rey, Bossk, Kylo Ren, Luke, Chewbacca, Yoda, Lando, Darth Vader & Captain Phasma.
  • Balansaanpassingen van de classes, reinforcements en wapens
  • Balansaanpassingen van de levels
  • Updates van de Milestones
  • Verdere verbeteringen en bug fixes, zoals dubbele SC credits, verbeterde instellingen voor kleurenblinden en verbeterde stabiliteit en prestaties.

Star Wars Battlefront 2 kreeg na de lancering veel kritiek te verduren. Zo zijn de microtransacties in Star Wars Battlefront 2 tijdelijk offline gehaald. Johnny zijn Star Wars Battlefront 2 review lees je hier.

Over de auteur

Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen