Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Star Wars Battlefront 2 Battle Points uitgelegd

Een nieuwe manier van spelen.

De nieuwe Star Wars Battlefront 2 Battle Points feature is door uitgever Electronic Arts verder toegelicht. Gisteren kwamen Battle Points al kort aan bod toen de eerste Star Wars Battlefront 2 multiplayer details bekend werden gemaakt.

De maps bevatten niet langer willekeurige pick-ups voor helden of voertuigen. Die feature is nu volledig geschrapt en maakt plaats voor het Battle Points-systeem.

Je verdient Battle Points door actief mee te doen. Zo krijg je punten voor het uitschakelen van vijanden, het ondersteunen van teamgenoten of het het behalen van doelen.

Met die punten kun je vervolgens helden en voertuigen vrijspelen. Je hoeft je dus niet langer als eerste een pick-up locatie te bereiken om een willekeurige held of voertuig te gebruiken.

Iedere keer nadat je bent doodgegaan heb je de keuze om een aankoop te doen en direct daarna als een held of in een voertuig te starten.

Ontwikkelaar DICE probeert met die nieuwe opzet meer diepgang aan de game te geven. Daarnaast ben je niet langer afhankelijk van wat een map aanbiedt en moet iedereen in staat zijn een eigen Star Wars moment te beleven.

Alle Star Wars Battlefront 2 informatie lees je op de site.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties