Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Star Wars Battlefront 2 arcade mode heeft een 'credit cap'

Langer doorspelen is zinloos.

Op Twitter is een foto geplaatst van Star Wars Battlefront 2, waarop te zien is dat je slechts een gelimiteerd aantal credits per dag in de arcademodus kunt verdienen.

Nadat je een bepaald aantal credits hebt verdiend in de arcademodus, laat de game je weten dat je pas na een bepaalde tijd weer credits kunt verdienen in die modus. De foto is geplaatst door een redacteur van Game Informer, die aangeeft dat het limiet 'na ongeveer vijf challenges' is bereikt.

https://twitter.com/Andrew_Reiner/status/930209923505557504

Credits zijn nodig om onder andere hero-personages te kopen. Na felle kritiek heeft EA laten weten dat de Star Wars Battlefront 2 heroes goedkoper zijn gemaakt. Alleen de arcademodus heeft dit limiet. Je kunt onder andere via Loot Boxes aan meer credits op een dag komen.

Woensdag houdt Electronic Arts een AMA-sessie op Reddit, om feedback van de fans te verzamelen. Hopelijk kan de uitgever tegen een stootje.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties