Skip to main content

Star Trek Online niet naar consoles

Ook Champions Online blijft PC-only.

Ontwikkelaar Cryptic heeft laten weten dat er geen plannen meer zijn om de MMO Star Trek Online naar consoles te brengen, dit in tegenstelling tot hetgeen ze vorig jaar bekend hadden gemaakt. Toen zou het spel - net zoals Champions Online - nog richting "next-gen consoles" komen.

"We zitten rond Star Trek Online in hetzelfde schuitje als Champions Online," laat executive producer Craig Zinkievich weten. "Een consoleversie is iets wat we technologisch zeker waar kunnen maken. We hebben zelfs een versie die werkt op bepaalde consoles en hadden plannen om de finale stappen in de productie te zetten. Maar zoals het er nu naar uitziet is het een moeilijke stap om te zetten vanuit een zakelijk standpunt."

Geen Star Trek Online op de PS3 en/of Xbox 360 dus. Binnenkort schotelen we jullie op Eurogamer België een interview voor met diezelfde Craig Zinkievich waarin hij het eveneens heeft over de consoles, samen met nog wat andere dingen. Een interview rond Champions Online was een tijdje terug al op onze website te vinden, maar via deze klik kom je er opnieuw terecht.

Read this next