Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Star Fox Zero uitgesteld tot 2016

Table Flip in plaats van Barrel Roll.

Star Fox Zero is uitgesteld, aldus Nintendo. De game komt niet meer uit tijdens de feestdagen van 2015, maar wel in het eerste kwartaal van 2016.

Shigeru Miyamoto licht in de mededeling de beslissing toe. Zo wil ontwikkelaar Platinum Games meer tijd steken in de gameplay die de Wii U gamepad combineert met de tv en het level design extra oppoetsen. "Hoewel we technisch gezien de game tijdens de feestdagen kunnen uitbrengen, willen we alles nog wat meer oppoetsen zodat de spelers de nieuwe gameplay zo soepel mogelijk oppikken", aldus Miyamoto.

Tijdens de aankondiging van Star Fox Zero op de afgelopen E3-beurs liet Nintendo zien dat de Wii U gamepad gebruikt wordt om door de cockpit van de Arwing te kijken, zodat je kan zien wat er om je heen gebeurt.

Miyamoto biedt op Facebook zijn verontschuldigingen aan, maar voegt daaraan toe: "Het team doet er alles aan om te zorgen dat het eindproduct jullie niet teleurstelt".

Hier lees je de Star Fox Zero preview.


Nog even tijd? Lees dan ook:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Star Fox

Nintendo Wii U

Related topics
Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties