Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Star Fox Zero onthuld in gameplay trailer

"Do a barrel roll!"

Nintendo heeft Star Fox Zero met een gameplaytrailer onthuld. De game komt eind 2015 uit voor de Wii U en wordt ontwikkeld in samenwerking met Bayonetta-maker Platinum Games.

In de trailer is te zien dat bekende voertuigen uit Star Fox hun opwachting maken. Zo keren de Arwing, Gyrowing en Landmaster terug in Star Fox Zero.

Star Fox Zero maakt gebruik van de gyroscopische sensoren in Wii U gamepad. Hiermee schiet je vanuit first-person view. Volgens Shigeru Miyamoto bestuurt Star Fox gemakkelijker dan Star Fox 64. De game is volgens Nintendo dan ook geen remake of vervolg, vandaar de Zero in de titel.

Nieuw is dat de Arwing dit keer kan transformeren in een 'walker.' Zo kun je er ook mee over land bewegen. Daarnaast keren Fox, Falco, Peppy en Slippy allen terug.

Star Fox Zero krijgt geen online multiplayer. Nintendo hoopt wel 60 frames per seconde te kunnen bieden.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties