Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Star Citizen: Squadron 42 bèta staat voor halverwege 2020 gepland

Het loopt een beetje achter op schema.

Ontwikkelaar Cloud Imperium Games maakt bekend dat de Star Citizen: Squadron 42 bèta voor halverwege 2020 gepland staat. De Squadron 42-singleplayercampagne is meerdere keren uitgesteld. Oorspronkelijk had de game in 2016 moeten uitkomen.

Squadron 42 is een verhaalgedreven first-person shooter adventure waarin heel wat bekende Hollywood-sterren meespelen. Onder meer Andy Serkis, Gillian Anderson, Gary Oldman, Mark Hamill en Mark Strong zijn in de game te zien.

Star Citizen is al sinds 2011 in ontwikkeling en heeft inmiddels een recordbedrag via crowdfunding opgehaald. Zo heeft Star Citizen een DLC-bundel van 27.000 dollar dat je toegang geeft tot 117 verschillende ruimteschepen en 163 andere items.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties