Skip to main content

Star Citizen Alpha 2.0 update voegt nieuwe schepen toe

Game bereikt ook nieuwe financieringsmijlpaal.

De Star Citizen Alpha 2.0 update voegt onder andere nieuwe schepen toe. Dit laat Chris Roberts van Cloud Imperium Games in een bericht weten.

"Alpha 2.0 is een grote doorbraak voor Star Citizen. Het vertegenwoordigt de eerste ware gameplay die we onze fans willen bieden: spannende ruimtegevechten in een gigantisch speelgebied, gevechten vanuit het eerste persoonsperspectief en schepen waar je samen met je vrienden mee op avontuur kunt gaan. Het is technologie zoals we die nog nooit in de game-industrie hebben gezien," vertelt Roberts.

De update voegt naast nieuwe schepen ook nieuwe bezoekbare locaties toe. Deze locaties kun je dan weer bereiken met de nieuwe quantum travel. Dit stelt je in staat om een schip met 0,2 snelheid van het licht te laten gaan. De volledige lijst vind je op de site van Cloud Imperium Games.

Naast de release van de update heeft de ontwikkelaar weer een financieringsmijlpaal bereikt. De ruimtesimulator bereikte namelijk een financiering van meer dan 100 miljoen dollar. Dit is het bedrag dat Roberts vorig jaar nog hoopte binnen te halen voordat Star Citizen af was. "We zijn onze donateurs voor eeuwig dankbaar."

De officiële releasedatum van de volledige game is nog onbekend. Een tijd geleden zijn de Star Citizen acteurs bekendgemaakt.

Bekijk op YouTube

Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Read this next