Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Staat Kylian Mbappé op de FIFA 21 cover?

Hattrick.

Kylian Mbappé staat mogelijk op de cover van FIFA 21. Een blik op de code van de FIFA 21 gameplay reveal insinueert dat in elk geval.

Op het officiële YouTube-kanaal van EA Sports FIFA staat een livestream die aftelt tot 23 juli 17:00 uur. De ontwikkelaar zet dan vermoedelijk een nieuwe FIFA 21 trailer online met daarin de eerste gameplaybeelden van de voetbalgame.

In de metadata van de FIFA 21 reveal trailer is er interessante informatie te vinden. Zo bestaan er verschillende versies die getagged worden met de namen van verschillende topvoetballers. Zij zullen hoogstwaarschijnlijk op de cover van FIFA 21 prijken.

Het gaat om Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain), Trent Alexander-Arnold (Liverpool FC), Erling Braut Håland (Borussia Dortmund) en João Félix (Atlético Madrid). Waarschijnlijk pronkt Kylian Mbappé op de cover van de standaardversie en staan de overige voetballers op de covers van lokale FIFA 21-versies.

Mbappé en Felix hebben respectievelijk in 2017 en 2019 de Golden Boy Award gewonnen. Alexander-Arnold was in 2018 de runner-up, terwijl Håland dit jaar nog in de running is voor de prijs. EA Sports gaat dit jaar dus voor talent op de covers.

De FIFA 21 trailer start op hetzelfde moment als de Xbox Games Showcase en krijgt mogelijk een belangrijke plek. De FIFA 21 release is op 9 oktober 2020.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties