Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Staat er een Xbox Game Pass streaming box in de kast van Phil Spencer?

Volgens Microsoft gaat het om een oude prototype.

Fans vermoeden dat Phil Spencer van Microsoft via een foto op Twitter stiekem beelden heeft gedeeld van de eerder aangekondigde Game Pass streaming box.

Spencer heeft recent een foto van de kast in zijn bureau gedeeld. Daarin verwijst hij vooral naar de Vault Boy die ter ere van de vijfentwintigste verjaardag van Fallout in zijn kast pronkt, maar oplettende fans merkten enkele laden hoger een mysterieus toestel met het Xbox-logo op.

Microsoft maakte vorig jaar al bekend dat er een goedkope streaming box onder de codenaam Keystone in de maak is om Game Pass-games te streamen. Tot nu toe is daarover echter nog geen nieuwe informatie.

Het zou in elk geval niet de eerste keer zijn dat Phil Spencer zich aan een dergelijke stunt waagt. Enkele jaren terug konden oplettende fans in zijn kast ook al de Xbox Series S zien tijdens een interview, maanden voor die console officieel werd aangekondigd.

Microsoft heeft zelf in een tweet al gereageerd op de geruchten. In een cryptisch bericht suggereert het bedrijf dat het hier om een 'oud prototype' gaat. Of het al dan niet een prototype van project Keystone is, is onduidelijk.

Tot er een officiële bevestiging komt, kun je in elk geval al aan de slag met de Game Pass games voor oktober. Deze week kun je onder andere met Scorn aan de slag.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties