Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Square Enix werkt volop aan FF Versus XIII

Doordat FF Type-0 in Japan verschenen is.

RPG-liefhebbers zullen ongetwijfeld het nieuws gespot hebben dat Final Fantasy Type-0, een exclusieve titel voor de PSP, in het Japanse blad Famitsu nét naast een perfecte score gegrepen heeft. Dat zal echter niet beletten dat zowat de halve Aziatische bevolking donderdag naar de lokale gameboer zal rennen, want dan ligt de langverwachte titel in het land van de rijzende zon in de winkelrekken.

Waarom is dat zo belangrijk? Omdat Tetsuya Nomura, een van de kopstukken bij Square Enix, zonet aangegeven heeft dat nu FF Type-0 eindelijk te koop is zijn bedrijf zich volledig gaat focussen op het afwerken van Final Fantasy Versus XIII.

"Ik vind het best spannend dat Type-0 klaar is, want nu is het eindelijk de beurt aan Versus", wist de man tijdens een interview te vertellen.

Mocht je het niet meer weten: Final Fantasy Versus XIII is een PS3-exclusive die voor het eerst te zien was op de E3 in 2006. Sindsdien dook het spel slechts sporadisch op allerhande beurzen op, met nog steeds geen releasedatum in zicht.

Wanneer Final Fantasy Type-0 naar het Westen komt is eveneens nog een raadsel.

Een magistrale trailer voor Final Fantasy Versus XIII.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen