Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Square Enix toont gameplay Kingdom Hearts III

Donald Duck, Goofy en pretparkattracties uit Disneyland.

Square Enix toont vandaag de eerste echte gameplaybeelden van Kingdom Hearts III voor de PlayStation 4 en Xbox One. De nieuwe video is getoond op de Japanse D23 Expo-beurs.

Tijdens de aankondiging van Kingdom Hearts III op de afgelopen E3 werd ook footage getoond, maar dit bleek meer een voorbeeld van de grafische kwaliteit dan daadwerkelijke gameplay. In de nieuwe video zie je hoe de game echt wordt gespeeld.

Donald Duck en Goofy maken dan ook hun opwachting naast Sora, en de nadruk ligt op nieuwe aanvallen die gebaseerd zijn op pretparkattracties van Disneyland. Zo zie je een schommelend piratenschip en een gevecht tegen de Rock Titan van de Hercules-film, gespeeld vanuit een digitale Big Thunder Mountain-achtbaan.

Een releasedatum is nog niet bekend. In de tussentijd brengt Square Enix nog wel Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX uit voor de PlayStation 3. Deze collectie vertelt samen met de 1.5 ReMIX het verhaal voorafgaand aan deel drie.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties